Стани Веб дизајнер и вработи се по струка!

Брзи, ефикасни онлајн курсеви и вебинари.

WordPress


Ниво: Средно
6.000 ден.

HTML и CSS


Ниво: Средно
15.500 ден.

Javascript и JQuery


Ниво: Средно
25.000 ден.

WordPress Advanced


Ниво: Напредно
30.000 ден.

Како функционира?

1. Гледај

Започни го учењето со гледање снимени видео лекции на македонски јазик. Гледај ги видеата кога сакаш и колку пати сакаш.

2. Учи

Веднаш по гледањето на инструкциските видеа, превземи ги датотеките за вежбање и обиди се самостојно да ја повториш вежбата.

3. Примени

Стекнатото знаење примени го работејќи на посложени задачи или делови од проекти а потоа трудот испрати му го на твојот ментор.

4. Консултирај

Во термин за 1:1 консултации кој ќе го договориш со твојот ментор ќе добиеш фидбек за сработените задачи и совети за нивно подобрување