Избери го твојот домен за неверојатно ниски цени

Се започнува со вистинското име...

Најактуелните домени по најниски цени

Цените се на годишно ниво и се однесуваат на домените .com .mk .com.mk .net

Период 1 година 2 години 3 години 4 години 5 години
Регистрација 850 ден. 1500 ден. 2150 ден. 2800 ден. 3450 ден.
Обнова 690 ден. 1340 ден. 1990 ден. 2640 ден. 3290 ден.

ЗОШТО ДА РЕГИСТРИРАТЕ ДОМЕН СО НАС

Бидејќи сме најдобри на свет

Инстант активација за само 5 минути

Менување DNS сервери онлајн во секое време.

24/7 ПОДДРШКА НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

Afiliate Marketing - за првпат во македонија

Голем попуст за Домени купени во група

Бесплатен SSL сертификат за сите со веб-сајт

Трансфер на домен


  • Доменот мора да е валиден и веќе регистриран со друг регистрар
  • Доменот мора да е регистриран најмалку 60 дена и да е отклучен
  • Трансферот ќе успее само ако Административни контакт информации се валидни
  • Мора да сте во сопственост на Авторизациски код кој може да го добиете од Регистрарот
  • Трансферот обично е од 5-7 работни дена

Домени во група


Доколку како корисници сакате да нарачате да нарачате некој домен со повеќе TLD наставки ( .mk, .com, .net …) КупиСајт™ ви го овозможува тоа.
Се што треба е да пишете е-маил барање на [email protected] со бараниот домен и наставките кои ги сакате.

Цената варира во зависност од наставките како и бројот на домени.Минималниот број на домени во група е 5.

Менаџирање со домен


Доколку имате проблем со правилното поставување на DNS Именски опслужувачи, како и MX, CNAME и останатите записи нашиот тим на Експерти ќе ги постави за вас.

Барањето за оваа услуга може да го испратите на е-маил [email protected] или да отворите тикет во корисничкиот панел.