Fashionist


Месечна претплата: 1.500 ден.

Еднократна цена: 12.000 ден.


Основен веб-сајт наменет за сите кои се во модната индустрија.
Најпогоден за продавници за машка, женска и детска облека, Ателиери, Кројачи, Продавници за накит или обувки.
Истиот лесно може да се модифицира со прикажување на најважните податоци за Вас.
Главно се состои од една страница на која се прикажани ротатор на најактуелни промоции или Брендинг летоци, текстови за компанијата и тимот, галерија со фотографии, фотографии од продуктите и тимот како и контакт форма, контакт информации и поврзани социјални мрежи.

Технички карактеристики:
Веб-сајтот е изграден со најсовремената технологија HTML5 / CSS3 на најсофистицираната платформа WordPress.
Со рационално користење на ресурсите и код по стандарди, брзината на вчитување на овој веб-сајт прави тој да биде компетентен на пазарот.