Дизајнер


Месечна претплата: 2.000 ден.

Еднократна цена: 18.000 ден.


Напреден веб-сајт наменет за сите креативци, Freelance-ри, или компании на кои им е потребно портфолио.
Истиот лесно може да се модифицира со прикажување на најважните податоци за вашата компанија.
Главно се состои од  една страница на која се прикажани ротатор на најактуелни промоции или Брендинг летоци, текстови за компанијата и тимот, галерија со фотографии, фотографии од продуктите и тимот како и контакт форма, контакт информации и поврзани социјални мрежи.
А дополнително како напреден веб-сајт на останати страници се прикажуваат и продуктите или услугите на компанијата со детален опис,галерија или ценовник за истите. Блог со новости за компанијата и слично…

Технички карактеристики:
Веб-сајтот е изграден со најсовремената технологија HTML5 / CSS3 на најсофистицираната платформа WordPress.
Со рационално користење на ресурсите и код по стандарди, брзината на вчитување на овој веб-сајт прави тој да биде компетентен на пазарот.