За 1 минута
до нов вебсајт

Веб-сајт + домен + хостинг
по неверојатно ниски цени

Основен веб-сајт

Сеуште немаш веб-сајт?

Основниот веб-сајт е една страница на која се презентирани неколку секции како :

- слајдер за промоција
- опис за брендот
- галерија со фотографии
- листа со продукти
- контакт и локација

2.000 ден. месечно

Основните веб-сајтови се најпогодни за портфолио или резиме,за адвокати, сметководители, кафе-барови и клубови.
Подолу се некои од нашите предлози за изгледот кои би можеле да Ви помогнат при дизајнирањето на Вашиот веб-сајт со нашиот тим.

Напреден веб-сајт

Сакаш професионален веб-сајт каде што ќе ги промовираш твоите услуги и продукти?

Напредниот веб-сајт содржи 4-5 различни страници со детален приказ за :

- Промотивни содржини
- Портфолио, проекти и продукти
- Страница со опис за брендот
- Страница со услуги
- Контакт и локација

3.500 ден. месечно

Напредните веб-сајтови се најпогодни за архитекти, архитектонски компании, салони за мебел, туристички агенции и сите кои сакаат да презентираат услуги, проекти и продукти.
Подолу се некои од нашите предлози за изгледот, кои би можеле да Ви помогнат при дизајнирањето на Вашиот веб-сајт со нашиот тим.

Премиум веб-сајт

Во Македонија само 2% од компаниите продаваат он-лајн, а онлајн купуваат дури 65% од луѓето !

Ви нудиме можност за продажба на вашите производи он-лајн, како и он-лајн резервации, следење на настани и функционалности кои двојно ќе ја зголемат вашата продажба.
Овој веб-сајт вклучува слајдер за промоција, модул за он-лајн резервирање, настани, он-лајн чет и многу други професионални функционалности.

4.500 ден. месечно

Премиум веб-сајтот е наменет за сериозните играчи. За сите кои сакаат да ги продаваат своите продукти и услуги он-лајн, за хотели и ресторани кои сакаат да понудат можност за он-лајн резервации и сите кои сакаат уникатен веб-сајт. Погледнете некои од нашите предлози за изглед на истиот.

Кои сме ние

Тим од едни од најдобрите веб дизајнери и кодери.

Зад секој еден веб-сајт компетентен на пазарот стои вложен труд и напорна работа. Нашиот тим од експерти вклучува графички и веб дизајнери, UX и UI дизајнери како важна современа компонтента при изработката, и кодери кој бројат иљадници часови пишување код. Со тоа гарантираме за врвен, квалитетен и современ продукт.

Контактирај нѐ

Наши успешни приказни

Зошто да изработиш веб-сајт со нас?

Брз рок на изработка

Рокот на изработка на Вашиот веб-сајт е од 7-14 работни дена по доставување на материјалите. Со тоа КупиСајт овозможува една од најбрзите изработки на веб-сајтови во Македонија.

Олеснително плаќање

КупиСајт овозможува поинаков олеснителен начин на плаќање за сите! Претплатете се и за услугите плаќајте ниски цени на месечно ниво. Така вашиот буџет останува ист, а вашиот брендинг онаков каков што доликува.

Домен и хостинг на едно место

Кај нас нема да имате потреба од две различни компании, две различни фактури и процес кој вклучува време и луѓе. Ниие гарантираме за безбедноста на вашиот веб простор, веб-сајт, вашите бизнис е-маил адреси и уникатното домен име 24 часа дневно.

Современ дизајн и светски трендови

Нашиот тим од експерти вклучува графички и веб дизајнери, UX и UI дизајнери како важна современа компонента при изработката и кодери кои бројат илјадници часови пишување код. Со тоа гарантираме за врвен, квалитетен и современ продукт.

Контактирај не

Тимот на Купи Сајт™ Ви овозможува 24/7 часа достапност он-лајн. Контактирајте не на некои од броевите или е-маил адресите.

Техничка поддршка

Пиши ни